Vacatures:

Stageplaatsen beschikbaar

Doe jij een opleiding in de richting van:

- Ondernemerschap, Handel, Economie of Retail 

- Interieuradviseur

- Styling en design

- Ruimtelijk vormgever

Dan kunnen wij jou heel veel leren over alle aspecten van het runnen van een winkel en het ondernemerschap, (verkoop)styling, interieurontwerp, productontwikkeling, social media en nog veel meer! 

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden via het contactformulier op deze website of door te bellen naar de winkel. Vraag naar Thomas of Marije.

Wie zijn wij?

Masije Lifestylestore is een unieke winkel in het centrum van Joure. Ons concept combineert cadeau, wonen, mode, lifestyle en horeca. Wij vinden de uitstraling van de winkel heel belangrijk en proberen altijd de nieuwste trends toe te passen. Doordat we een zelfstandig bedrijf zijn, doen wij ook echt alles zelf. Van social media tot winkelinrichting en van productfotografie tot inkoop. Doordat wij altijd meerdere stageplaatsen aanbieden is jou stage goed aan te passen aan je leerwensen. Daarnaast is het ook erg leuk om van elkaar te leren, iedere stagiaire komt namelijk van een andere opleiding.

Meer over ons vind je op deze website:  www.masije.nl,  facebook: www.facebook.com/masijejoure en op instagram.com/masijelifestylestore

 

© 2019 - 2024 Masije lifestylestore | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel