Vacatures:

Topper gezocht!

Yes! De winkel mag weer zonder afspraak open, en bovendien zijn we met een hele verdieping uitgebreid. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste

Weekend- & vakantiehulp

Ben jij een aanpakker, enthousiast, spontaan en elke vrijdagavond, zaterdag en (een groot deel van) de vakanties beschikbaar, en wil je werken in een gezellig team in een superleuke winkel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stuur ons een mailtje (info@masije.nlvoor 14 mei met je motivatie waarom jij degene bent die wij zoeken en je CV, en je krijgt van ons altijd reactie terug, hopelijk met een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

 

Daarnaast hebben we het gehele jaar door stageplaatsen beschikbaar:

Stageplaatsen

Doe jij een opleiding in de richting van Handel, Economie of Retail (MBO of HBO), dan kunnen wij jou heel veel leren over alle aspecten van de detailhandel en het ondernemerschap. Ook voor opleidingen in de richting van Interieur, Styling en Design kunnen wij je veel leren. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ook voor maatschappelijke trajecten en werkervaringsplaatsen kan je altijd contact met ons opnemen.

Wie zijn wij?

Masije Lifestylestore is een unieke winkel in het centrum van Joure. Ons concept combineert wonen, mode, lifestyle en horeca. Wij vinden de uitstraling van de winkel heel belangrijk en proberen altijd de nieuwste trends toe te passen. Doordat we een zelfstandig bedrijf zijn, doen wij ook echt alles zelf. Van social media tot winkelinrichting en van productfotografie tot inkoop. Doordat wij altijd meerdere stageplaatsen aanbieden is jou stage goed aan te passen aan je leerwensen. Daarnaast is het ook erg leuk om van elkaar te leren, iedere stagiaire komt namelijk van een andere opleiding.

 Meer over ons vind je op onze website:  www.masije.nl,  facebook: www.facebook.com/masijejoure en op instagram

 

© 2019 - 2021 Masije lifestylestore | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel