Algemene Voorwaarden Masije lifestylestore - 2020

Algemeen
De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle contracten, leveringen en overige diensten. We wijzen hierbij uitdrukkelijk alle andersluidende voorwaarden van de andere partij af. Alle overige en/of afwijkende afspraken moeten door ons schriftelijk worden bevestigd.
 

Bestellen
De producten die worden aangeboden in de webshop van Masije lifestylestore zijn een uitnodiging aan klanten om een aankoop te doen bij Masije lifestylestore. Dit gebeurt op basis van de gegevens die worden verstrekt in de webshop van Masije lifestylestore. Masije lifestylestore behoudt het recht voor een aankoop niet aan te nemen als een artikel niet leverbaar is of als u om een niet gerechtvaardigde reden hebt nagelaten facturen voor eerdere leveringen te betalen. Als Masije lifestylestore niet in staat is een bepaalde bestelling te leveren, brengt Masije lifestylstore u daar zo snel mogelijk van op de hoogte. Bestellingen worden alleen aanvaard in hoeveelheden die gebruikelijk zijn voor huishoudens.
 

Prijzen
Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Masije lifestylestore kan niet worden gehouden aan prijsvermeldingen die onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van invoer-, verschrijvings- of drukfouten.

Alle aanbiedingen van Masije lifestylestore zijn vrijblijvend.

Masije lifestylestore behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te wijzigen. De vermelde prijzen van de aangeboden producten zijn uitgedrukt in euro's, inclusief BTW.
 

Betalingen

U kunt de goederen per iDEAL en bankoverschrijving vooraf betalen. Bij afhalen in de winkel heeft u meer betaalmogelijkheid, namelijk Contant, PIN, Creditcard (VISA/MAESTRO), Fashioncheque, VVV Cadeaubon, VVV Cadeaukaart en Masije Cadeaukaart. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN Amro / ASN / ING / Knab / Rabobank / SNS / Triodos of Van Lanschot Bankiers dan kunt u direct met iDEAL betalen.
Masije lifestylestore behoudt zich het recht voor uitsluitend bepaald type betaling te accepteren indien adres- of kredietwaardigheidcontroles een negatief resultaat hebben opgeleverd.
 

Levering en verzendkosten

Er bestaat de mogelijkheid om een bestelling af te halen in de winkel van Masije Wonen & Lifestyle in Joure. Uw bestelling wordt maximaal 5 werkdagen gereserveerd om af te halen. Mocht u binnen die tijd niet in de gelegenheid zijn de bestelling af te halen dan verzoeken wij u contact op te nemen.

De standaardlevertijd is 2 tot 5 werkdagen na ontvangst van de betaling.

Na het plaatsen van uw bestelling worden direct de artikelen gereserveerd. Helaas kan het voorkomen dat een artikel door omstandigheden niet beschikbaar is. U wordt hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte gebracht, het bedrag van het betreffende artikel wordt vervolgens op uw rekening terruggestort.

Masije lifestylestore verstuurt al uw bestellingen vanaf € 70 gratis binnen Nederland. Voor bestellingen tot € 70 berekenen wij € 3,00 verzendkosten voor brievenbuspost, en € 6,00 verzendkosten voor pakketpost. Voor bestellingen naar Duitsland en Belgie berekenen wij € 15,00 verzendkosten.

Indien de geleverde artikelen duidelijke materiaal- of productiegebreken vertonen, waaronder eventueel begrepen transportschade, gelieve u direct per e-mail of telefoon bij ons te reclameren over het desbetreffende gebrek. Als u nalaat te reclameren, tast dit uw wettelijke rechten echter niet aan.

Eigendomsvoorbehoud


De goederen blijven de eigendom van Masije lifestylestore totdat volledige betaling is ontvangen.

Recht van retourzending


Alle artikelen die worden aangekocht bij Masije lifestylestore mogen binnen 14 dagen na ontvangst, op uw eigen kosten en zonder opgave van reden worden geretourneerd naar het onderstaande adres. Let op: de goederen kunnen ook in de winkel van Masije lifestylestore geretourneerd worden.

U mag de goederen retour sturen op eigen kosten, naar onderstaand adres.

Masije lifestylestore

Midstraat 89

8501 AG Joure

De toestand van de teruggezonden goederen moet overeenkomen met hetgeen gebruikelijk is voor normaal gebruik voor het keuren van de goederen - zoals gebruikelijk is voor het passen in conventionele winkels - en de goederen moeten nog steeds voorzien zijn van hun originele label. Indien de goederen verslechterd zijn door uitgebreider gebruik, behouden wij het recht voor schadevergoeding te eisen.

Privacy, gegevensbescherming en bescherming van crediteuren


Alle persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en uw rechten op bescherming van uw gerechtvaardigde belangen worden strikt in acht genomen, conform de wettelijke vereisten.
De gegevens die nodig zijn om de zakelijke transacties te verwerken worden opgeslagen en kunnen, tijdens het verwerken van de order, naar gelieerde ondernemingen of onze servicepartners worden verzonden.

In aanvulling op de eerder genoemde doeleinden gebruiken wij uw gegevens ook voor marketingdoeleinden, met name voor het adverteren van producten van Masije lifestylestore
U kunt te allen tijde bezwaar maken tegen het verwerken of verzenden of andere vormen van gebruik van uw gegevens voor marketingdoeleinden of uw toestemming intrekken door Masije lifestylestore hiervan op de hoogte te stellen: info@masije.nl
Nadat wij uw bezwaar of uw bericht voor intrekking van uw toestemming hebben ontvangen, staken wij het gebruik en de verwerking van de desbetreffende gegevens voor marketingdoeleinden en stoppen wij per direct met het toezenden van verdere reclamemiddelen.

Uitsluiting van aansprakelijkheid voor externe links


Voor zover de webpagina's van Masije lifestylestore links naar andere sites op internet bevatten, verklaart Masije lifestylestore hierbij uitdrukkelijk dat Masije lifestylestore geen invloed heeft op de lay-out of inhoud van de pagina's waarnaar wordt doorgelinkt. Daarom distantieert Masije lifestylestore zich uitdrukkelijk van alle inhoud van alle pagina's van derden waarnaar links op deze webpagina's staan.
Deze verklaring is van toepassing op alle weergegeven links en op alle content van de daaraan gekoppelde pagina's.

Overige


Op alle contracten en overeenkomsten tussen de klant en Masije lifestylestore is het Nederlandse recht van toepassing, met uitzondering van het recht International verkoop van de UN.


Er kan niet direct, maar enkel na contact met ons, worden betaald met cadeaubonnen en of waardecheques via de website.

Colofon Masije lifestylestore

Masije lifestylestore

Midstraat 89

8501 AG Joure

Telefoon: 06 8206 7209

E-mail: info@masije.nl

Ingeschreven Kamer van Koophandel 52670228
Belastingnummer NL8505.45.171.B.01

© 2019 - 2024 Masije lifestylestore | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel