Betalen & Verzenden

Betalen
U kunt de goederen per iDEAL, Maestro en vooraf overmaken betalen, danwel contant of per PIN bij afhalen. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN Amro / ASN / ING / Knab / Rabobank / SNS / Triodos of Van Lanschot Bankiers dan kunt u direct met iDEAL betalen.
Kiest u voor het overmaken van het bedrag, dan vindt u daarover meer informatie in de e-mail die u krijgt na het plaatsen van de bestelling.
Masije Wonen & Lifestyle behoudt zich het recht voor uitsluitend bepaald type betaling te accepteren indien adres- of kredietwaardigheidcontroles een negatief resultaat hebben opgeleverd.
Levering en verzendkosten
Er bestaat de mogelijkheid om een bestelling af te halen in de winkel van Masije Wonen & Lifestyle. Uw bestelling wordt maximaal 5 werkdagen gereserveerd om af te halen. Mocht u binnen die tijd niet in de gelegenheid zijn de bestelling af te halen dan verzoeken wij u contact op te nemen.
De standaardlevertijd is 1 tot 5 werkdagen na ontvangst van de betaling.
Na het plaatsen van uw bestelling worden direct de artikelen gereserveerd. Helaas kan het voorkomen dat een artikel door omstandigheden niet beschikbaar is. U wordt hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte gebracht, het bedrag van het betreffende artikel wordt vervolgens op uw rekening teruggestort. Dit kan enkele dagen in beslag nemen.
Masije Wonen & Lifestyle verstuurt al uw bestellingen vanaf € 70 gratis binnen Nederland. Voor bestellingen tot € 70 berekenen wij € 3,00 verzendkosten voor brievenbuspost, en € 6,00 verzendkosten voor pakketpost. Voor bestellingen naar Duitsland en Belgie berekenen wij € 11,00 verzendkosten en worden bestellingen vanaf € 125 gratis thuisbezorgd.
Home
Betalen & Verzenden
Vanaf 70 euro gratis verzending!