Fashion

Bij ons in de winkel vind je onder andere de volgende kledingmerken:

Yest 

Yest heeft betaalbare en comfortabele kwaliteitskleding voor de modebewuste vrouw die weet wat ze wil! De goede pasvorm van Yest benadrukt jou beste punten! Yest heeft 6 maal per jaar een nieuwe collectie.

Ragwear

Ragwear maakt de wereld een beetje mooier door duurzame vegan street wear te ontwerpen. Ze gebruiken geen wol, zijde, leer, bont of andere dierlijke producten in hun kleding. 
ragwear vegan mode
Ragwear betekent letterlijk ‘vodden’, het merk wil hiermee zeggen: “Alles wat wíj doen is kleding maken, het is veel belangrijker wat jíj in die kleding doet!” Dit kleine skate-merk dat eind jaren 90 begon, is ondertussen uitgegroeid tot een internationaal label wat duurzame veganistische en eerlijke streetwear maakt. ze zijn Fair Wear en Peta Approved gecertificeerd.
De kleding van Ragwear is van een goede kwaliteit, een deel van de collectie is gemaakt van biologisch katoen. Ragwear kleding heeft een mooie uitstraling en is kleding waar jij er goed in uitziet. 

Gmaxx

Bij G-Maxx staat de moderne, modieuze en verzorgende vrouw centraal. De collectie van G-Maxx kan omschreven worden als jong, trendy, dynamisch en informeel. Er zijn meerdere collecties per jaar en een groot gedeelte daarvan is te vinden in onze winkel.

Naast Gmaxx vind je in onze winkel diverse andere trendy kledingmerken. Wekelijks en soms dagelijks komen er nieuwe items binnen.

De foto's geven een impressie van de G-maxx najaars en wintercollectie van 2019