Geniet tijdens het shoppen van heerlijke lekkernijen in ons inpandig café. Of laat je eens verwennen met een royale high tea, een mini high tea of een chocoladeproeverij.

Tevens is het mogelijk om de volgende workshops te volgen:

 

Workshop pentekeningen op houten huisjes

Tijdens deze workshop krijgt ieder 5 huisjes waar we bestaande afbeeldingen met zwarte pen op gaan tekenen. Uiteraard is er keuze uit diverse afbeeldingen waardoor ieder naar eigen inzicht een samenstelling op de huisjes kan maken. Deze workshop wordt gehouden op donderdag 21 november van 19.00 tot 21.00 uur. Wij zorgen voor alle materialen en thee/koffie en lekkers.

De kosten zijn € 24,95 per persoon.

 

Samen met een vriend(in), familielid, collega, buurvrouw etc. is deze workshop ook apart te reserveren vanaf 2 personen. Dit is alle zaterdagen mogelijk maar in overleg ook op andere dagen.

 

Workshop glasbloklamp maken

Tijdens deze workshop maak je je eigen unieke glasbloklamp in sint, kerst- of winterthema. Wij zorgen voor alle materialen en thee/koffie en lekkers.

De kosten zijn € 24,95 per persoon.

 

Mini workshop licht ster/maan maken 

 


Samen met een vriend (in), familielid, collega, buurvrouw etc. genieten van een mini high tea of chocolade proeverij en ondertussen maak je een licht ster, maan of andere vorm naar eigen inzicht. Wij zorgen voor alle materialen.

Deze miniworkshop is te reserveren vanaf 2 personen en sowieso mogelijk op zaterdagen. Andere dagen zijn in overleg ook mogelijk.

De kosten zijn €17,50 per persoon (dit is inclusief mini hihg tea of chocoladeproeverij en alle materialen)

 

Heb je interesse voor een bedrijfsuitje, personeelsuitje of vriendinnenavondje? Neem dan gerust contact met ons op.

© 2019 - 2021 Masije lifestylestore | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel